U kan bij ons terecht voor:

Articulatieproblemen of -stoornissen

Uw kind is moeilijk verstaanbaar, vormt klanken en/of woorden niet of anders zoals verwacht wordt op zijn/haar leeftijd. Soms verloopt het verwerven van de articulatie vertraagd of anders dan verwacht.

Leerproblemen of -stoornissen

Uw kind heeft moeilijkheden met spelling, lezen en/of rekenen. Kinderen ondervinden soms moeilijkheden om zich schoolse vaardigheden eigen te maken. Kinderen die een achterstand en blijvende problemen hebben met lezen, spellen of rekenen kunnen efficiënt geholpen worden met logopedie.

focus logopedie lokeren

Taalontwikkelingsvertraging of -stoornis

Uw kind heeft moeite met het begrijpen van taal (opdrachten, verhaaltjes, …) en/of het zelf produceren van taal. Er kan sprake zijn van een beperkte woordenschat, moeilijkheden met het correct vormen van zinnen of het samenhangend vertellen van verhalen.

Afwijkende mondgewoonten

Uw kind heeft open mond gedrag waarbij hij/zij vaak enkel door de mond ademhaalt. Er kan sprake zijn van een foutieve slikbeweging of duimzuigen. Bovenstaande gewoontes kunnen de ontwikkeling van het gebit negatief beïnvloeden. Logopedische begeleiding kan hierbij aangewezen zijn.

Wij hanteren de geconventioneerde tarieven opgelegd door het Riziv.

Hebt u vragen of wil u een afspraak maken, aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier.

Maak een afspraak